terjah entry lama

Isnin, 20 Februari 2012

persoalannya adalah siapa kamu .




assalamualaikum dan salam sejahtera.
 nama penuh syed ikram bin syed md hazir. 
haha.setai dak.hihi.dipanggil nama gelaran yang banyak dan juga pelik pelik.haha.seperti-
syed-eekram-ambu-am-kenet-ed-puyoh-haha.okay kita pergi dengan nama am ja la.sebelum mak dengan walid am nak letakkan nama ni-depanak boh nama syed kuning.haha.takdak kena mengena.
okay pergi ke bufday am 6 september 1993.orang cakap sixtynine:pumur am masih dalam belasan tahun.nineteen bak kata omputeh.heeberkenaan dengan hobi am pula main aci ligan dan polis century.haha
hobi yang sihat am selalu lakukan.macam dance,bola ,dan golf.golf ? boleh laa.dulu masa kecik kecik suka main toi.apa orang panggil galah panjang?ha hat tu.dah mai besaq sikit mula main perempuan pulak.ops HAHA. bab perempuan memang eden solo molo dan milo lagi.whoot whoot.
but i have someone special .hee.dan am juga tak suka orang hipokrit.sembang macam keling kuasa dua.depan sembang lain,belakang sembang lain.pastu setai suka fitnah.orang kadang panggil am batman.haha.malam berjaga.siang ke katil.haha remaja kott.sebab terikot kawan kawan.keluar pun bukan p mana mana pun.lepak sembang.makan.ha lupa habaq.am dari kedah.sungai petani dan bandar puteri jaya berseksyen kan 2/25
haha.macam akta undang undang mahkamah.am dilahirkan di alor star.am tadika sampai sekolah rendah darjah 5 lepas tu pindah ke sungai petani.dan stay sampai sekarang lah. am anak second last dari 9 orang beradik.am ada adik yang bongsu.dan abang dua orang . yang lain tu semua kakak.ramai kan?hee.pasal cinta am tak pernah rasa apa itu cinta.acecey . hat tu rahsia ma.tapi tu semua bukan penting pun.nak try awek cun tapi perangai nahhh.:pokay sampai sini saja kot nohh tahu siapa am.dan macam mana am nih.:p
am ni bukan handsome pun.dah la hitam.kering.gamba tu semua boleh edit.:psapa yang kenali am dia tahu la sifat dan perangai am macam mana,okay.
..assalamualaikum.

10 ulasan:

Cik Atien berkata...

Hi am, salam berkenalan. atien study uitm kedah, sg petani. Heee :)

eeekram berkata...

ouh ? haha . kawan am pun banyak stdy situ , ambik kos apa ek ?

Cik Atien berkata...

Atien amik course sains pentadbiran. tapi baru je lagi kat situ. baru satu sem. Heee.

eeekram berkata...

ouh . okay la tu . :) . tapi stay kedah ?

zyhah baharin berkata...

aci ligan ?
waahhh ! best best . haha

eeekram berkata...

haha . dulu kecik kecik selalu main . dengan perempuan semua . :D . rindu zaman kanak kanak en ,.

zyhah baharin berkata...

haha , betoi betoi :)
masa tuhh semua happening !
waaa , rindu rindu . huhu .

eeekram berkata...

kalau la ada time machine putar masa balik en . mesti rare , haha . :')

zyhah baharin berkata...

kena mintak kt doraemon !
haha :D

eeekram berkata...

haha . kena p jepun . jauh . :P