terjah entry lama

Sabtu, 31 Mac 2012

keutamaan ?



kann padan muka tuu. bhaha :D

asslamualaikum.

hari ni am nak buka pasal topik keutamaan dalam sesuatu benda yang kita buat. dalam masa mimilih sesuatu pilihan yang paling utama patut kita buat. video game penting ka? bhaha. tadak kena mengena dengan am nak sembang. am ada game tapi dah juai. :P . dekat atas tu hanya 1 contoh sahaja. dengan ada makan hati sikit aa..mesti hampa pun penah buat en. benda macam arghh besok spm. besok pmr besok upsr.. ala leklu sap kok lu, ala lek lu dota la dulu. amboi dia macam macam alasan aih. - am pun sama aih sebab tu lingkop spm. :P . benda yang baik perlu jadi keutamaan dalam sesuatu masa untuk memilih benda apa yang FIRST patut kita buat dari lakukan benda yang tak berfaedah. time kerja pun sama la, bos cakap..ha ABU, buat kerja ni bagi siap besok meeting. contoh la en..pastu dalam masa yang sama awek dia ajak dia p club menari nari gelek gelek.. err. haha. tak ka besok tu dia kena buang kerja. so, fikir la pilihan anda yang paling utama dah usaha. okay. asslamualaikum . .

5 ulasan:

gadismanja berkata...

haha ,, mcm kena btg hidung sendiri ja ,, hahahhaa ,, sy selalu mcm uh ,, ibu suruh buat something sy kap jap ar,,jap eh bukan sekejap ,,lame ,,dah kene marah baru nk wat ,,hahaaa ,,

aRa ❤ aFiq™ berkata...

utamakan pelajaran :)

Nurul Aisyah berkata...

..saya boleh amik pengajarannya...very nice entry..
saya PMR tahun ni!! > . <

Florist berkata...

haah study dulu kan :)

Cik Amal berkata...

TERASA KOWT BILA TENGOK VIDEO NIH~~
hehe


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang