terjah entry lama

Khamis, 23 Februari 2012

ajek hassan .



assalamualaikum

hari ni am bersuara atas seorang cover akustik terkenal. kenai kan dia ni ajek hassan akustik cover yang meletup la kat kat malaysia, am kenai dia pun dari youtube, dia bukan macam matlutfi dengan anwar hadi . dia buat cover lagu ombak rindu, ct nurhaliza, kala rindu, seniman menangis,  perghh sumpah cair. dengan cara dia dia sendiri mengubah lagu tu, dia lebih kurang najwa latif dan lain lain la yang buat cover ni, tapi dia femes lagi, suara dia beb time cover akustik memang perghh am cakap am dengar pun cair, bukan gay la. haha. tapi memang terbaik. yang hebatnya dia nyayikan lagu tu dengan versinya sendiri sedap dari penyanyi asal. haha. hebat kan. hampa tak percaya? tu kat bawah tu video dia. dengar. sedap kot.


sedap kan .. :)

3 ulasan:

Detective Fiqa berkata...

ohh baru kenal :P haha

eeekram berkata...

tengok video dia lagi kat yb okay . best . :D

Niswatus Solikah Samik berkata...

taw die! die sgt ohsem! sore die btol la bak kate am, boleh mencairkan hati... =)