terjah entry lama

Rabu, 22 Februari 2012

dunia anime seharian .


assalamuaillaikum

yang kat atas ni koleksi koleksi dvd yang am ada ,ni sikit saja ..ada banyak lagi tapi tak cukup screen phone nak snap .hihi.ni la rutin seharian sikit. tengok katun memanjang saja. sampai otak pun naik dah macam katun dah aih. anime yang selalu am tengok macam naruto,detective conan, dragon ball, shaman king, the law of ueki, hakuouki, one piece, bleach, blade, kemonogetari, dan banyak lagi lah . hihi. hampa nak tengok cara online pun boleh kat internet hampa tekan link ni http://www.animecrazy.net/ . macam macam ada katun hampa nak usha, tapi crita yang favorite naruto  la sebab dari kecik follow sampai tua bangka ni. hihi. hampa nak download pun boleh kat link yang am bagi tuh. download la banyak mana hampa nak. tapi am jenis tak besh download jenis beli dvd terus. hihi. habis banyak jugak a kat natang ni. tapi nak buat cena minat punya pasai. tengok ja la en . okay la noh am nak tengok cerita one piece sat dok loading lama kat tenet sebab ni malas nak tengok ni. hihi. apa apa hampa download kat link tu kalau nak tengok . okay . 

7 ulasan:

Nyue berkata...

sama ar naruto...dlu xminat tp sidia kaki naruto..dia asyik cerita...

Rapunzel Cikilolo berkata...

aku dulu layan one piece. chopper super awesome :)

eeekram berkata...

haha . jadi melayan ja la dia en . hehe . tambah 1 minat . :D

eeekram berkata...

haha . am baru ja layan one piece ni . suka sanji lagi . :D

Detective Fiqa berkata...

hahaha :D DETECTIVE CONAN tu biarlah besar sikit. hahaha.

eeekram berkata...

haha . biar la wek :P

kerisperak berkata...

layan kartun/anime or ape2 lah senangkatan dengannga, menjana minda yg lebih creative.. dato' fadzilah kamsah pun minat citer kartun.. (^_^)