terjah entry lama

Selasa, 13 Mac 2012

hotstuff dan popularity ? -.-


asslamualaikum .

hari ni am nak sembang pasai popularity atau kat mana mana orang dok cakap hotstuff. barang panas gituuu. ni cerita bukan nak mengata dekat orang yang macam tuu. tapi jenih tak berapa nak bekenan aihh..dok ada yang bajet sangat ada juga yang dok buat terukk. macam p mana mana cover setai gituuu...contohnya...alaaa, i sekrang malas nak keluar rumah nnti ramai nak minta bergambar. eww. haha, ada yang kat facebook? yang update status nahhh beribuu ye adik adik.. maybe dia femes sbb apa ntah la en..tapi takan nak pergi berak pun nak update status..pastu ada pula orang likekan dia pergi berak..aih..-.-''. yang jenih cakap..i hot mana keluar dengan budak budak nerd, diorang tak open minded aa, skema pula.. selalu dengar ayat di facebook laa. hot sangat la hangg setai kot . :p .
untunglaa hottt, yang orang pun komen gituuu. apa yang untungnya pun tatau.. kot la atlet negara ka,selebriti ka, boleh la cakap hott en..kot . yang jenih bandingkan muka dengan artis atau selebriti . lebih kurang laa, ayat macam ni. ehhhh muka u serious macam salman khan..fuyooo muka u macam black mentor..suara macam hazama gituuu...aku pun dengar waauu! tak sama pun *sambil dalam hati. pastu cakap dia ni sapa we? oohh am tak kenal? dia ni hot koot hot gilaaa arr,, rugi hang tak kenal ooo..aku pun cakap pulakk. rugi? adoi...


kat bawah ni video matluthfi . dari rant on popolarity.. hampa usha serious lawak . :D
mcam dia ni takpa la nak hott.. sebab dia setai . haha . xD



13 ulasan:

Niswatus Solikah Samik berkata...

sy pon baru jew tgk video ni. siap share kat fb. siyes comel n lawok! =)

eeekram berkata...

haha . kannn . tobat tak larat nak angkat . :p . haha

NAL berkata...

hahaha..tak larat nak gelak..

CiK FizA berkata...

matlutfi memang comel. lalalala~ :DD

eeekram berkata...

hahaha . kann lawak . :D

eeekram berkata...

dia sentiasa comel . haha :P

Farah adiba berkata...

wahh :p

eeekram berkata...

apa yang wahh ? :p

[ wanni ] berkata...

matlutfi sentiasa best~ share ye XD

eita berkata...

tak sempat nak tengok..

NorLyana berkata...

apa maksud setai tu?maaf,saya tak tahu..hehehe

eyqa amin berkata...

matlutfi? hmm...addicted da ngan dye. heh :p

eeekram berkata...

setai tu - style . :3