terjah entry lama

Rabu, 28 Mac 2012

Miss the old good times . :')


haha. melampau betol yang bawa beg besar tu kann. haha :') .
hee. mcam macam kita buat kan masa zaman sekolah. main lawan pemadam kutuk orang dengan nama bapak. tipu la lelaki kalau tak mengata orang tak sah. kacau perempuan dekat kelas tambah tambah budak baru masuk. time tu juga la dia nak jadi hero gadis. :') . haha kan. pastu nak biodata apa semua. pen mau kaler kaler aa baru jambu time tu. haha. pastu suka la show off barang barang en. tapi macam kata la.i have a pen, the Pen is blue. i have a friend, the friend is you. :') . kesimpulannya . to remind us what it was like back in the old days during our primary school days. :')


8 ulasan:

Detective Fiqa berkata...

hahahaha klaka lahh serius .nak nak yg bawak beg besar tu.
btw teringt zaman sekolah :( rindu
:: jangan ade word ver. tuu :)

Niswatus Solikah Samik berkata...

zaman budak2 zaman terindah! sbb otak x pnh pike mslh.. tau buat masalah ade lah! haha!

Habibah berkata...

Membaca entry sambil menangis.. sob sob

NAL berkata...

best..zaman yg x dpt dilupekan..

MawardiYunus berkata...

tetiba teringat zaman dulu2.. ngeeee...

gadismanja berkata...

aha ,,lawak je yg bwk beg besar uh ,,mule2 show off tu da wat gelak dah,,kah3 ,, sgt suke ngan pantun uh ,, like,smart je ,, dulu time ngengorat mcm uh laa bg 1 kertas main tulis2 ,,hahahaha,,kdg2 ade posmen yg tlg bg,,pahtu men kemslm,nnty timbul laa kontroversi,,hahhahahah,,lawan pemadam laa,haha,ceper,main lompat getah,kene bediri atas kusi best,haha,rasa bangge je,padahal ade wat slh,hahaa,,haha,,suke pensel yg leh cabut2 mata uh dulu ,,hahaha,, best giler vdeo neyh ,, hahhahaha ,, nice entry ,, tp kalau am tuliz panjang2 lagi menarik sy nak bace ,, hehhee

Nurul Aisyah berkata...

hehehehehe...jap eh....video tgh loading..

Nur Honney Robbi berkata...

zaman sek yg xkan repeat kembali..sej itu xmungkin berulang kembali..huhu...rindu zaman sek..btw nice entry...already follow u..